Gazi Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde faaliyet göstererek çocukların gelişim ve öğrenme performaslarının desteklenmesinde, önemli bilimsel ve toplumsal katkıları olacak bir araştırma ve uygulama merkezi olarak kurulmuştur.

Çocukların gelişimi, gelişimsel problemleri, öğrenme ve dikkat becerileri, duygusal ve davranışsal problemlerini mümkün olan en erken dönemde değerlendirilip gerekli destek eğitim uygulamlarının gerçekleştirilmesi ve gelişimlerini destekleyici yaşantıların sunulması çocukların gelişim ve öğrenme potansiyellerine ulaşmalarında, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmalarında kritik ölçüde önemlidir.

Merkezimizde 0-14 yaş aralığında olan çocukların değerlendirmesi Gazi Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü öğretim üyeleri tarafında yapılmakta, aile ve öğretmen danışmanlığı hizmetleri verilmektedir.

Çocuk değerlendirme ve aile danışmanlığı hizmetleri için lütfen iletişim bilgileri linkimizden merkezimize ulaşınız.

Gazi Üniversitesi Görme ve Öğrenme Yetersizliği Olan Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÖYÇEM) Müdürü Doç. Dr. Selda Özdemir, TRT HABER'de otizm belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

Gazi Üniversitesi Görme ve Öğrenme Yetersizliği Olan Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Selda Özdemir, yeni başlayan özel eğitim programını Habertürk'te anlatıyor.